Ζευκλής Χρήστος(Zefklis Christos): Χθες επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας για τον εμβολιασμό μου, όπου για μία ακόμη φορά, διαπίστωσα την κοπιώδη μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό, που στελεχώνει τα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου , από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα.

Στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου λειτουργούν τρία (3) εμβολιαστικά κέντρα και πραγματοποιούνται διακόσιοι περίπου (200) εμβολιασμοί ημερησίως ενώ στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας λειτουργούν δύο (2) εμβολιαστικά κέντρα και πραγματοποιούνται εκατόν εξήντα περίπου (160) εμβολιασμοί ημερησίως. Πέρα από τους συνδημότες μας τα εμβολιαστικά κέντρα καλύπτουν ανάγκες σε εμβολιασμούς κατοίκων των νόμων Κοζάνης Γρεβενών Ιωαννίνων Λάρισας και Καρδίτσας.

Για τους συνδημότες μας που έχουν κλείσει ραντεβού σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα εκτός Δήμου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουν το ραντεβού τους έτσι ώστε να να εμβολιαστούν στα Κέντρα Υγείας του Δήμου μας αποφεύγοντας τη μετακίνηση.

Για μία ακόμη φορά συγχαίρω το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των δύο Κέντρων Υγείας μας για την υπερπροσπάθεια που καταβάλουν και τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια, όπως επίσης και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.