Ο κ. Χρήστος Ελευθερίου μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα και τα ραδιοΛόγος για το δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Σερβίων με αντίπαλο το Βασίλη Κωνσταντόπουλο. «Δεν ανήκουμε σε κόμματα, τώρα μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις. Δεν έχω κανένα εχθρό παρά μόνο τα προβλήματα του τόπου», τόνισε.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος κρίθηκε για την θητεία του στις προηγούμενες εκλογές και δεν νομίζει ότι θα κριθεί πάλι για το παρελθόν του, συμπλήρωσε. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν θα προβεί σε συνεργασίες με συνδυασμούς παρά με μονάδες και από την κ. Σπυρίδου και από τον κ. Κωνσταντόπουλο με τον βασικό κορμό από το δικό του συνδυασμό. «Θα χρησιμοποιήσουμε το καλύτερο δυναμικό που εξέλεξαν οι συμπολίτες μας. Η Γέφυρα είναι μια αγκαλιά και θα αγκαλιάζουμε όλους τους συμβούλους. Για μας υπάρχουν οι επαγγελματίες της πολιτικής και οι μη. Όσοι δεν έχουν βαρίδια έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην επόμενη διοίκηση του δήμου.» πρόσθεσε.

«Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί, για μας υπάρχει μόνο ο πόνος για τον τόπο και δεν μπορούμε πια να δούμε ανθρώπους που κατέστρεψαν τον τόπο. Η Ενότητα είναι το σύνθημά μας, όχι τα πισωγυρίσματα» ολοκλήρωσε.

Ιωάννα Παπαδημητρίου