ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»

Καλούμε το Δήμαρχο, το Περιφερειάρχη, όλους τους Βουλευτές και τους φορείς, καλούμε τις χιλιάδες αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας να δίνουν δυναμικό παρών σε όλους τους αγώνες ώστε να μη σκεφτεί κανείς να βλάψει ξανά το ΦΣ Κοζάνης. Η προσπάθεια των ανθρώπων της Διοίκησης και όλης της ομάδας είναι πάρα πολύ σοβαρή για να εμφανίζονται ανθρωπάκια όπως ο κ. Τακίδης Γ. (Ε.Π.Σ. Κιλκίς) και ο Α’ βοηθός Σάββας Ν. (Ε.Π.Σ. Σερρών) και όλοι όσοι ήρθαν και θα έρθουν να σφυρίξουν στην Κοζάνη. Δεν είναι ο αποκλεισμός της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδας, είναι ότι δεν σέβονται τον απλό φίλαθλο κόσμο και τον διώχνουν από το γήπεδο.

Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Η Κοζανάρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει το εξιλαστήριο θύμα της «ποδοσφαιρικής και διαιτητικής αναμόρφωσης». Ο αγνός φίλαθλος κόσμος της Κοζάνης και όλης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επαγρυπνά και θα προστατεύσει με κάθε τρόπο την ομάδα μας.

Έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσει η πόλη μας, η Κοζάνης μας, όλοι και να απαιτήσουν ότι τους αναλογεί και να απομονώσει όποιον τόσα χρόνια δρα επιδεικτικά εναντίον τους, ξέρουμε το ποιο είναι το καλό της ομάδας και θα τα διεκδικήσουμε όπως πρέπει. Ξέρουμε πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι και θέλουμε ανθρώπους που θα πολεμούν μέχρι τέλους στο πλευρό μας.

Τέλος, διασαφηνίζουμε πως όσα αναφέρθηκαν παραπάνω έχουν να κάνουν ξεκάθαρα μόνο με την αγάπη μας για την ιστορική ομάδα της ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ την οποία θέλουμε να την αντιμετωπίζουν όλοι με σεβασμό και αντικειμενικότητα, όπως δηλαδή της αξίζει.

Συνεχίσουμε να αποτελούμε ασπίδα προστασίας της ομάδας μέχρι τέλους!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αλλιώς ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔA ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»