Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα και το ραδιοΛόγος για την παράσταση ΤΟΚ ΤΟΚ του Laurent Baffie που έρχεται στην Κοζάνη την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο στο πλαίσιο των Λασσανείων. « Έχεις γελάσει και φεύγεις γεμάτος από την παράσταση, είναι δοσμένες ιστορίες ανθρώπων με χιούμορ , τραγικές στιγμές δοσμένες από μια άλλη πλευρά με σαφή μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων , το μυστικό της ευτυχίας» ανέφερε η ίδια.

Είναι άνθρωποι με τικ και σύνδρομα και πάνε να θεραπευτούν σε ένα διάσημο ψυχίατρο και επειδή καθυστερεί αναλαμβάνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ξεπερνούν τα προβλήματά τους , δημιουργούνται σχέσεις και ο ένας βοηθάει τον άλλον σαν ένα group therapy.Στον προθάλαμο του ψυχιατρείου αναπτύσσονται όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή.

Η ίδια έχει το σύνδρομο να ξεχνάει τα κλειδιά της , είναι θρήσκα και επικαλείται τους αγίους, ο Κώστας Σπυρόπουλος υπολογίζει συνέχεια , ο Δημήτρης Σταρόβας βρίζει, η Ναταλία Δραγούμη έχει σύνδρομο μικροβιοφοβίας, ο Νίκος Πολυβερόπουλος δεν πατάει στις γραμμές και η Αποστολία Ζώη το σύνδρομο της πολυλαλίας.

Κλήρωση

Το prlogos κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για την μία και μοναδική παράσταση της Τρίτης.
Για να κερδίσετε το δώρο κάντε:

1. Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού και κοινοποίηση
2. Like στη σελίδα του prlogos στο Facebook: https://www.facebook.com/prlogos.gr/

Παίζουν: Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Αποστολία Ζώη.

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 20€
Μειωμένο 15€ (Φοιτητές, Ανέργων, ΑμεΑ)
Ηλεκτρονική Προπώληση: VIVA.GR

Ιωάννα Παπαδημητρίου