Την προσοχή όλων των επιχειρηματιών και ειδικά όσων έχουν βιβλιοπωλεία εφιστά το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα τηλεφωνικών απατών με στόχο επιχειρήσεις βιβλιοπωλείων της περιοχής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι επιτήδειοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του Δήμου, ζητώντας να κάνουν παραγγελίες και να τους δώσουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού προκειμένου να τους βάλουν χρήματα. Για πολλοστή φορά επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρηματίες της Φλώρινας ζητώντας άλλοτε λεφτά γιατί βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως επιχειρηματίες της Φλώρινας, και άλλοτε ζητώντας λογαριασμούς και άλλα στοιχεία για να τους βάλουν υποτίθεται τα χρήματα για την παραγγελία που έχουν κάνει.

Όσοι επιχειρηματίες αντιμετωπίσουν τέτοιο τηλεφώνημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να γίνουν άμεσα ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και να μην πέσουν στην παγίδα των επιτηδείων που θέλουν να τους υφαπάρξουν προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό το προσωπικό τους οικονομικό όφελος.

Πηγή:ertnews.gr