Πέρασε ένα ακόμη καλοκαίρι και οι σύλλογοι που δίνουν πνοή στις τοπικές κοινωνίες παρέμειναν ανενεργοί. Ξεκινάει μία νέα σεζόν που βρίσκει τους συλλόγους και τα Δ.Σ με πολλά ερωτηματικά.

Θέλοντας να ενημερώσουμε υπεύθυνα όπως πάντα πράττουμε παραθέτουμε παρακάτω τις εκτιμήσεις μας. Οι εκτιμήσεις μας έχουν να κάνουν μετά από προφορικές επικοινωνίες που είχαμε με τους ιθύνοντες.

Θεωρούμε πως ο τρόπος λειτουργίας των τμημάτων των συλλόγων θα είναι διαφορετικός . Διαφορετικός από αυτόν που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα . Είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα για να μπορέσουν όλοι οι σύλλογοι ανά την Ελλάδα για να αντέξουν.

Έτσι λοιπόν, εκτιμούμε πως όσον αφορά τα τμήματα χοροδιδασκαλίας των μικρών χορευτών θα επιτρέπεται η είσοδος τους. Η είσοδος στην αίθουσα με το χαρτί που θα έχουν για την είσοδο τους στο σχολείο τους.

Τα υπόλοιπα τμήματα ενηλίκων εκτιμούμε πως θα είναι με την ύπαρξη αντίστοιχα διαγνωστικού τεστ που θα έχουν κάνει 24 ή 72 ώρες πριν όπως ισχύει και για τις μέχρι τώρα μετακινήσεις σε νησιά ή στην εργασία τους.

Τέλος για τους εμβολιασμένους και τους νοσήσαντες. Εκτιμούμε πως θα επιδεικνύεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που έχουν ήδη πριν την είσοδο τους στο τμήμα χοροδιδασκαλίας.

Βαρόμετρο για όλες τις εκτιμήσεις μας είναι το άνοιγμα των σχολείων και η δημοσίευση της αντίστοιχης ΚΥΑ μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου από την πολιτεία για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων των συλλόγων.

Λίγες μέρες έμειναν για να ξαναβρεθούμε. Λίγες μέρες για να χορέψουμε αντάμα!!!

Πηγή: syllogoi.com