Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη και μένοντας συνεπές στις αρχές που χάραξε το προηγούμενο Δ. Σ. με τις, κατά γενική ομολογία, πολύ επιτυχημένες πολιτιστικές δράσεις, διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα, στις 29, 30/11 και 1/12 2019, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο “Topsis tours”. Πρόκειται για μια εξόρμηση στην Πρωτεύουσα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η οποία θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με τη διασκέδαση και την οποία δεν πρέπει κανείς να χάσει!

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: – Την παρακολούθηση των παρακάτω, πολύ αξιόλογων, θεατρικών
παραστάσεων:

«Μέθοδος Γκρόνχολμ» https://www.patrasevents.gr/article/442399-hmethodos-gkronxolm-sto-theatro-anesis
«Το κινητό» https://www.viva.gr/tickets/theatre/alma/to-kinito/ &
«Μαρία Στιούαρτ», https://www.viva.gr/tickets/theater/alma/maria-stewart/ – Την ξενάγηση στο Μουσείο Ακροπόλεως και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται από ένα παγκόσμιο μουσείο του 21ου αιώνα. Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι το μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Οι πλούσιες συλλογές του, προσφέρουν στον επισκέπτη ένα πανόραμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα. – Την επίσκεψη στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Το ΙΣΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο. Στο έργο του εντάσσονται σημαντικές δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στη νέα αυτή πολιτιστική δράση του Συλλόγου «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ», μέχρι το Σάββατο 26/11/2019 στο τηλέφωνο 6972109070.