Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η αυλαία για την συμμετοχή των τριών αθλητών του Συλλόγου μας , τήν πρώτη ημέρα της διοργάνωσης !!!

Τρείς αθλητές- τρία μετάλλια, στις κατηγορίες Εφήβων και παίδων σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αθλητές από πολλές χώρες όλου του κόσμου μιας και η διοργάνωση δίνει βαθμούς για το παγκόσμιο RANKING στις κατηγορίες Ανδρών που αγωνίζονται την Δεύτερη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης !!!

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές μας :

  • ΧΡΥΣΟ !!! Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου στην κατηγορία των +78 KG εφήβων !!!
  • ΧΡΥΣΌ !!! Πέτρος Δοκός του Δημητρίου στην κατηγορία των – 49 KG παίδων !!!
  • ΑΡΓΥΡΟ !!! Κωνσταντίνος Σολακίδης τού Χρήστου στην κατηγορία των -51 KG εφήβων !!!

Τρία μετάλλια σε μια κομβική χρονική στιγμή για τους τρείς αθλητές μας διότι ήταν και ουσιαστικά η τελευταία συμμετοχή πρίν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων -εφήβων νεανίδων που θα διεξαχθεί σε δέκα ημέρες στην πόλη της Χαλκίδας,και για τις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων θα είναι το κριτήριο για την στελέχωση της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βοσνία στις 13 με 15 Νοεμβρίου !!!

Την αυριανή μέρα των αγώνων ρίχνεται στη μάχη , ο Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών αθλητής του Συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου,

Ο οποίος βρίσκεται στην θέση 2 στην συνολική κατάταξη των αθλητών πού λαμβάνουν μέρος !!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συγχαίρει τούς τρείς αθλητές του για την συμμετοχή και τις διάκρισης τούς και εύχεται στον Αποστόλη ,καλη επιτυχια αυριο !!!

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης