Το “The Hemp World” άνοιξε στο κέντρο της Κοζάνης και είναι έτοιμο να σας μυήσει σε έναν κόσμο ευεξίας και ανανέωσης. Ας ξεφύγουμε από τις προκαταλήψεις στο άκουσμα της λέξης “κάνναβης” και ας ενημερωθούμε για τις ιδιότητές της και την ευεργετική δράση της στο σώμα μας. Ζυμαρικά και τσάι κάνναβης, ακατέργαστοι ανθοί, προϊόντα σπόρου κάνναβης, κηραλοιφές, έλαια, αλεύρι, μαστίχες και τσάντες από ίνες κάνναβης είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε.

Επισκεφτείτε το κατάστημα “The Hemp World”, στην οδό Ιπποκράτους 8, και ενημερωθείτε υπεύθυνα για τα προϊόντα επιλέγοντας  αυτό της αρεσκείας σας.  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα καλλυντικά και ιαματικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης.  Όλα τα προϊόντα προέρχονται από ελληνικές καλλιέργειες ως επί το πλείστον βιολογικές και αποτελούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες υπερτροφές, πλούσιες σε πρωτεΐνες, ωμέγα λιπαρά και φυτικές ίνες. Η βιομηχανική κάνναβη έχει καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, χαλαρωτικές, αντιοξειδωτικές και άλλες ιδιότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (WHO, ECDD, 2017), δρα στο ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπου βοηθώντας στην υγιή ρύθμιση και ισορροπία πολλών λειτουργιών του σώματος. Το φυτό της κάνναβης χρησιμεύει ως οικολογική, ανανεώσιμη και βιοδιασπώμενη πηγή υλικών για χρήσεις στην ένδυση, τη δόμηση και για την παραγωγή καινοτόμων βιοϋλικών.

Ένας καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της πόλης σας περιμένει να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο στις διατροφικές και φαρμακευτικές  συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα… επισκεφτείτε τον!!!