ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσεων κατά των ναρκωτικών, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Μαΐου .
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων, την Πέμπτη το πρωί στην αίθουσα “Φίλιππος” της Λ.Α.Φ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν το στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Εθνοφύλακες της περιοχής, πάνω στο θέμα των ναρκωτικών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται , απόψε στις 19:00 στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, η οποία θα απευθύνεται σε σπουδαστές της Σχολής και σε στελέχη της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας.

Την Παρασκευή (11-05-2018) και ώρα 11:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ημερίδα στην αίθουσα της Εύξεινου Λέσχης, η οποία θα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων της Κοζάνης (κυρίως     Γ΄ τάξεως).

Το Σάββατο (12-05-2018) και ώρα 19:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνδιοργάνωση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, στο αμφιθέατρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου–Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ, η οποία θα απευθύνεται σε φορείς, αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

Την Κυριακή (13-05-2018) και ώρα 11:30 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 4 χιλιόμετρων με ονομασία

«Ναι στη ζωή … Όχι στα ναρκωτικά», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κοζάνης, με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων μαθητών, κοινού και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

φωτο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΕΤΣΟΣ

Β.Σ.