Τη μεγάλη εξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», που θα έχει ως ένθετο την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, προετοιμάζει η Κ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας, στους χώρους δουλειάς, στις πόλεις και τα χωριά της περιοχής, όπως και όλες οι Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με την ορμή από την επιτυχία του Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες, ως αποκορύφωμα μιας πλούσιας προσυνεδριακής διαδικασίας μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με σχέδιο και αξιοποιώντας όλες τις εφεδρείες αλλά και την πείρα από τις πετυχημένες πανεξορμήσεις με τις Θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο, οι Κομματικές Οργανώσεις βάζουν ψηλά τον πήχη ώστε το σημαντικό αυτό ντοκουμέντο, όπως και η Απόφαση για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία, που θα δημοσιευτεί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» της επόμενης βδομάδας, να φτάσουν στα χέρια χιλιάδων εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, νέων.

Για να ανοίξει η συζήτηση για την πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο, το σύγχρονο και καινοτόμο, που βρίσκεται στην πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ, στην πάλη για τη νέα κοινωνία, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό, που δίνει απάντηση στα μεγάλα ζωτικά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και απαιτούν επιτακτικά τη λύση τους στον 21ο αιώνα.

Για την ανάγκη να δυναμώσουν η οργάνωση και η δράση, μέσα στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους, στις γειτονιές, να μπουν και νέες δυνάμεις στον αγώνα, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκονται οι μάχες για την Ασφάλιση, την Παιδεία, την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού.