Την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 ο ιστορικός χειμερινός κινηματογράφος «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», στο κέντρο της Καστοριάς, άνοιξε και πάλι τις πύλες του στο κοινό μετά από μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», ριζικά ανακαινισμένο, διαθέτει πλέον δύο αίθουσες προβολών πλήρως εξοπλισμένες με την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτεί ένας σύγχρονος πολυχώρος για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, μια αίθουσα-γκαλερί που μπορεί να φιλοξενήσει εκθέσεις, ένα καφέ-μπαρ με θέα στη λίμνη και εξωτερικό χώρο με κήπο για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας και τέλος το φουαγιέ στην κεντρική είσοδο επί της Μητροπόλεως για το ποτό ή το σνακ που θα σας συνοδέψει στις προβολές σας.

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas, μια αλυσίδα κινηματογράφων με πανελλαδική εμβέλεια που αριθμεί 8 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας τις πιο δημοφιλείς προβολές και παραστάσεις της σεζόν.

Τοποθεσία: Μητροπόλεως 42, ΤΚ 52 100, Καστοριά

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την περίοδο – Πέμπτη 21/10 έως και Τετάρτη  27/10

 

VENOM 2: LET THERE BE CARNAGE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 21/10 έως Τετάρτη 27/10

ΩΡΑ:   18:30   &   19:15   &   21:30

Σκηνοθεσία: Andy Serkis

Σενάριο: Kelly Marcel

Βασισμένο στα Marvel Comics

Πρωταγωνιστούν: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson

Διάρκεια:        97 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη 21 Οκτ. 2021

Χρονολογία παραγωγής:      2020

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL. Σε σκηνοθεσία του Andy Serkis, με πρωταγωνιστές τους Michelle Williams, Naomie Harris και τον Woody Harrelson στον ρόλο του κακού Cletus Kasady/Carnage.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=lELWWi2mMgo&t=14s

 

DUNE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 21/10 έως Τετάρτη 27/10

ΩΡΑ:    21:00

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΝΙ ΒΙΛΝΕΒ

Σενάριο: ΕΡΙΚ ΡΟΘ

Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΜΠΛΙΝΓΚ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΖΕΝΤΑΓΙΑ ΚΟΛΜΑΝ, ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΟΜΟΑ

Διάρκεια: 155 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2020

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune” αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει – ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LiDilI3RMag

 

Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 21/10 έως Τετάρτη 27/10

ΩΡΑ:   17:00

Σκηνοθεσία : Jean-Philippe Vine, Sarah Smith

Παραγωγή: Lara Breay, Julie Lockhart

Διάρκεια : 106 λεπτά

Είδος : Επιστημονικής Φαντασίας, Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Οικογενειακή, Περιπέτεια

Χρονολογία παραγωγής : 2021

Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ”, με πρωταγωνιστές τις φωνές των Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms και Justice Smith, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος».

Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του, μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας. Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=4aI1mp38ybw

 

Η ΡΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Παρασκευή 22/10 έως Κυριακή 24/10

ΩΡΑ: 16:15

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΛΟΣ ΛΟΠΕΖ ΕΣΤΡΑΔΑ

Σενάριο: ΑΝΤΕΛ ΛΙΜ

Ηθοποιοί: TΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ

Διάρκεια: 114 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2020

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Πριν πολλά, πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάντρα, άνθρωποι και δράκοι ζούσαν αρμονικά, μέχρι που μία μοχθηρή δύναμη εμφανίστηκε και οι δράκοι χρειάστηκε να θυσιαστούν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι ίδιοι δαίμονες επιστρέφουν και είναι στα χέρια της Ράϊα, μιας μοναχικής, νεαρής πολεμίστριας, να εντοπίσει τον τελευταίο δράκο που θα αποκαταστήσει την αρμονία στη διχασμένη χώρα. Στο ταξίδι της αυτό, θα συνειδητοποιήσει ότι, για να σωθεί η ανθρωπότητα, πέρα από τη μαγική δύναμη του Τελευταίου Δράκου χρειάζεται και πίστη.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=JhXXe5fQVwA