Το Θερινό ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην περιοχή Πέτρα, λίγο έξω από την Καστοριά, το Μάιο του 2022 άνοιξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις πόρτες του στο κοινό και σας περιμένει σε έναν άνετο και δροσερό χώρο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα σας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι!

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas, μια αλυσίδα κινηματογράφων με πανελλαδική εμβέλεια που αριθμεί 8 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας τις πιο δημοφιλείς προβολές και παραστάσεις της σεζόν.

Τοποθεσία Θερινού: Θέση Πέτρα, ΤΚ 52100, Καστοριά
Τοποθεσία Χειμερινού: Μητροπόλεως 42, ΤΚ 52 100, Καστοριά

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την περίοδο

Πέμπτη 04/08 έως και Τετάρτη 10/08

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΙΝΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΡΑ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ / LE TRESOR DU PETIT NICOLAS (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ:
Πέμπτη 04/08 & Παρασκευή 05/08
ΩΡΑ: 21:00

Σκηνοθεσία : Ζιλιέν Ραπενό
Σενάριο: Mατιάς Γκαβαρί, Ζιλιέν Ραπενό
Ηθοποιοί: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ, Πιερ Αρντιτί, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Ζαν-Πιερ Νταρουσέν

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Άρης Αβραμέας, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Τερζάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Ειρήνη Κουτρουμάνου, Άρτεμις Ματαφιά, Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολάκης

Διάρκεια: 95 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022
Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
Καταλληλ. ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια – γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα!

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.
Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη – καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pRBD8GcNQjw

Εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/olympion-therino-kastoria/#organizer

SPENCER

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ:

Πέμπτη 04/08 & Παρασκευή 05/08
ΩΡΑ: 23:00

Σκηνοθεσία: Pablo Larrain
Σενάριο: Steven Knight
Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Nielen, Freddie Spry, Jack Farthing, Sean Harris, Stella Gonet, Richard Sammel, Elizabeth Berrington
Διάρκεια: 116 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλ. ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει».Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι.Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Η ταινία SPENCER είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Τrailer: https://www.youtube.com/watch?v=idYFYE7oLNA

Εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/olympion-therino-kastoria/#organizer

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 3 / QU’EST-CE QU’ON A TOUS FAIT AU BON DIEU?

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ:

Σάββατο 06/08 & Κυριακή 07/08
ΩΡΑ: 21.00

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της. Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=syWbarkyjxQ
Εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/olympion-therino-kastoria/#organizer

Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΡΗ / THE LOST DAUGHTER

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ:

Σάββατο 06/08 & Κυριακή 07/08
ΩΡΑ: 23.00

Τρίτη 08/08 & Τετάρτη 09/08
ΩΡΑ: 21.00

Σκηνοθεσία: Maggie Gyllenhaal
Σενάριο: Maggie Gyllenhaal
Ηθοποιοί: Olivia Colman (Leda), Jessie Buckley (Young Leda), Dakota Johnson (Nina), Ed Harris (Lyle), PeterSarsgaard (Professor Hardy), Dagmara Dominczyk (Callie), Paul Mescal (Will), Jack Farthing(Joe), Robyn Elwell (Bianca), EllieBlake (Martha), Oliver Jackson-Cohen (Toni), PanosKoronis(Vassili), Alexandros Mylonas (Professor Cole), Alba Rohrwacher (Female Hiker), NikosPoursanidis (Male Hiker), Athena Martin (Elena)
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Η Leda απολαμβάνει τις μοναχικές της διακοπές της στις Σπέτσες, όταν αρχίζει να εμπλέκεται με μια νέα μητέρα και την κόρη της ενώ τις παρακολουθεί να παραθερίζουν κοντά της στην παραλία.Καθώς μάνα και κόρη έχουν μια ιδιαίτερη και έντονη σχέση η Leda καταβάλλεται από τις αναμνήσεις και τα μπερδεμένα συναισθήματα τρόμου,αγάπης και έντασης της δικής της πρώιμής μητρότητας. Ένα σοκαριστικό γεγονός την αναγκάζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τις αντισυμβατικές επιλογές που έκανε σαν νέα μητέρα, και κυρίως τις συνέπειες αυτών των επιλογών

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=s3MhHTia8Sw

Εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/olympion-therino-kastoria/#organizer

 

TOP GUN: MAVERICK

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ:

Τετάρτη 10/08 & Πέμπτη 11/08
ΩΡΑ: 21.00

Σκηνοθεσία: Joseph Kosinsk
Σενάριο: Ehren Kruger
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Monica Barbaro, Jon Hamm, Ed Harris
Διάρκεια: 131 λεπτά
Πρεμιέρα: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Χρονολογία παραγωγής: 2021
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΚΙΝΑ & ΗΠΑ

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Trailer: https://youtu.be/sB-2oNQpDI0

Εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/olympion-therino-kastoria/#organizer