Ο πρόεδρος της πολιτιστικής εταιρίας Βλάστης κ. Μιχάλης Τσάντζος μίλησε στο ραδιοΛόγος για την επανεκκίνηση των Γιορτών της Γης. «Το πρόγραμμα έγινε με πίεση χρόνου, αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα». Από 4-8 Ιουλίου διαρκούν οι γιορτές, «τις αφιερώνουμε στο Στέλιο Βαρβαρούση, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των Γιορτών της Γης» δήλωσε ο πρόεδρος.

Η κατασκήνωση στον Αη Λια είναι ανοιχτή και δωρεάν .Υπάρχουν εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους και συναυλίες με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Η είσοδος για κάθε μέρα είναι 7 ευρώ, 15 ευρώ για το τριήμερο και 20 ευρώ για το τετραήμερο.Υπάρχει και η δυνατότητα με μικρό αντίτιμο να έρθει κάποιος από Πτολεμαΐδα και Κοζάνη .Προσπάθεια γίνεται να υπάρχει και ειδική γραμμή κατευθείαν από Θεσσαλονίκη για Βλάστη.

Το prlogos προσφέρει σε τρεις (3) τυχερούς διπλή πρόσκληση για μία εκ των πέντε ημερών των Γιορτών της Γης. Για να κερδίσετε την πρόσκληση πρέπει να κάνετε τα εξής τρία βήματα:

1) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση και κοινοποίηση

2) Like στη σελίδα του prlogos: https://www.facebook.com/prlogos.gr/?ref=bookmarks

3) Like στη σελίδα των Γιορτών της Γης: https://www.facebook.com/EarthFestivalVlasti/

To πρόγραμμα των μουσικών συναντήσεων περιλαμβάνει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Ιουλίου

Λαϊκό γλέντι στην πλατεία του χωριού, γύρω από τον πλάτανο

ΠΕΜΠΤΗ 5 Ιουλίου

Baildsa, Βουκολική Διαταραχή, Aptallica (psycho version)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Ιουλίου

Ματούλα Ζαμάνη, Kocani Orkestar (FYROM), Λάργκο

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Ιουλίου

Villagers Of Ioannina City, Θραξ Πανκς, Balothizer (UK)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Ιουλίου

Μεσημεριανό γλέντι στο λόφο του Αη λια Και το βράδυ: Ρεβάνς, Intermedio, Χειμερινοί Κολυμβητές

Σιγά- σιγά θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των παράλληλων δραστηριοτήτων όπως Θέατρο δρόμου, παιδότοπος, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές, αθλοπαιδιές, πεζοπορίες, εκθέσεις φωτογραφίας κλπ. και, όπως πάντα, το πρόγραμμα στο ελεύθερο κάμπινγκ στον πανέμορφο λόφο του Αη Λία είναι κάτι που δεν ανακοινώνεται αλλά προκύπτει…

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Ακούστε το ραδιοφωνικό σποτ του φεστιβάλ

Ακούστε τον κ. Μιχάλη Τσάντζο στο ΡάδιοΛόγο 45:40-54:52