Το Ιδιωτικό ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ STIMOLO Κοζάνης (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία) ξεκινάει τη λειτουργία του. Στεγάζεται επί της οδού Αμύντα 11 και απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και σε ενήλικες με αναπηρία. Ως γενικό σκοπό έχει την δημιουργική απασχόληση και την γόνιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Παρέχει πλήθος Εργαστηρίων, Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων όπως Εικαστικά, Κατασκευές, Μουσική, Μουσικοκινητική, Θεατρική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι, Ειδική Φυσική Αγωγή, Ολυμπιακή Παιδεία, Ψυχοκινητική Αγωγή, Παραδοσιακούς και Μοντέρνους Χορούς, Κηπουρική, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Εκπαιδευτική Κουζίνα, Αυτόνομη Διαβίωση, Αγωγή Υγείας, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις. Ταυτόχρονα προσφέρονται Παράλληλες Δράσεις όπως Συμβουλευτική των παιδιών και των οικογενειών τους, Εκπαιδευτικά και Βιωματικά Σεμινάρια, Ημερίδες και Εκδηλώσεις.

Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ STIMOLO Κοζάνης παρέχει όλες τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, συμπεριλαμβανομένης και της μετακίνησης προς και από το ΚΔΑΠ, για τους ωφελούμενους της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το διοικητικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ STIMOLO Κοζάνης προκειμένου να λάβουν καθοδήγηση για την υποβολή των αιτήσεών τους στο πρόγραμμα για τη χρονιά 2021-2022.