Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης σε συνεργασία με το το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας – CluBE, διοργανώνουν μια ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου TRIERES (κοιλάδα υδρογόνου μικρής κλίμακας) η οποία είναι ενταγμένη στο 3ο JIVE Roadshow. Στην περιοδεία του, το λεωφορείο που κινείται αποκλειστικά με καύσιμο το υδρογόνο ταξίδεψε σε Ρουμανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία και Ελλάδα, όπου δοκιμάζεται σε δρομολόγια υπό πραγματικές συνθήκες και συλλέγονται σημαντικά δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία, την κατανάλωση και τη διαδικασία ανεφοδιασμού του οχήματος.

Στην ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιαστεί συνοπτικά η νέα τεχνολογία, η εφαρμογή του υδρογόνου στην κινητικότητα του μέλλοντος και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δει από κοντά το λεωφορείο που θα φιλοξενηθεί στην αυλή του σχολικού μας συγκροτήματος.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 από τις 12.00 μ. μέχρι τις 2.00 μμ. στο κτηριακό συγκρότημα των ΕΠΑΛ, στην οδό Κ. Καραμανλή 26 στην Κοζάνη.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης