Στο ηλεκτρονικό φύλλο της εφημερίδας σας στη 1-12-22 παρουσιάσατε σαν διοργανωτή της εκδήλωσης για την Δημόσια Υγεία, ομάδα της νεολαίας του Σύριζα!

΄Ύστερα από παρέμβαση κάποιων μελών μας διορθώσατε το δημοσίευμα, εμφανίζοντας τον πραγματικό διοργανωτή, τον Σύλλογο “Κοινόν των Κοζανιτών”. Οι εντυπώσεις όμως ότι επρόκειτο για κομματικά παρακινούμενη εκδήλωση παραμένουν.

Δυστυχώς για εσάς, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα διότι παραποιήσατε την αλήθεια, μιας και η επίσημη ανακοίνωση (αφίσα) ήταν στο διαδίκτυο και τυπωμένη μέρες πριν την παλινωδία του κ. Γκανάτσιου. Ουδεμία κουβέντα για δεοντολογική δημοσιογραφία…

Όπως φάνηκε από την όλη διαδικασία της εκδήλωσης, πρόθεση μας δεν ήταν να στήσουμε κανενός είδους “λαϊκό δικαστήριο” άλλα μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο να αναδείξουμε τα προβλήματα και να αναζητήσουμε τρόπους για να προωθήσουμε την επίλυσή τους. Ο κ. Γκανατσιος θα κριθεί από τον λαό της πόλης μας για την ανακολουθία λόγων και έργων.

Αμφότεροι οι κκ. Γκανάτσιος και Χιωτίδης εκλήθησαν με την πρώην θεσμική ιδιότητα τους και όχι ως κομματικά στελέχη. Εμείς για λόγους δημοκρατίας δεν θέσαμε όρους για το τι θα πει ο κάθε ομιλητής τους. Εμείς δε λογοκρίνουμε. Αντίθετα εσείς ψεύδεστε και παραπληροφορείτε.

Υ.Γ: Αν σας διακρίνει στοιχειώδης δεοντολογία και ηθική θα δημοσιεύσετε πρωτοσέλιδο το παρόν, προς αποκατάσταση της αλήθειας που αποκρύψατε.

«Κοινόν» των Κοζανιτών

Απάντηση συντάκτη: Το δημοσίευμα είναι αληθές, στην αφίσα είχατε δυο ομιλητές και βρεθήκαμε μπροστά σε έναν. Τα υπόλοιπα ας τα κρίνει ο κόσμος.