Το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης λειτουργεί από το 2012. Όλα αυτά τα χρόνια παρέχουμε τις υπηρεσίες. Κάποιοι αποχώρησαν …κάποιοι παραμείνανε και εξακολουθούν να προσφέρουν.

Την περίοδο του COVlD -19 συνεχίζαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μόνο στα επείγοντα περιστατικά με τους ΕΘΕΛΟΝΙΈΣ ιατρούς στα ιατρεία τους καθώς επίσης και με την παροχή φαρμάκων ,όχι στο χώρο του Ιατρείου επί της οδού ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ 11 για το λόγω και ΜΟΝΟ γι αυτό μη διάδοση του covid- 19 και προστασίας στο χώρο που συστεγάζεται το ΚΗΦΗ τα πρωινά.

Τους τελευταίους μήνες δεχτήκαμε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ από άτομα, που δεν γνωρίζ0υν από ευαισθησία αλληλεγγύη παρότι εργάζονται σε χώρους κοινωνικών δομών, ως προς τα εθελοντικά μέλη μας όπως ιατρών κ0ιι νοσηλευτριών για την αποχώρηση από το χώρο και κλείσιμο του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου καθώς και δικαιοπραξίες (απομάκρυνση πραγμάτων από το Κοινωνικό Ιατρείο όπως ντοσιέ με καρτέλες ασθενών, καρδιογράφο κτλ καθώς και ξήλωμα πινακίδας).

Παρόλα αυτά ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ τις υπηρεσίες αυτές σαν εθελοντές ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΙΑΤΡΟΙ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ και ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη περισσότερο αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε από κάθε άλλη φορά.

Έτσι λοιπόν κάθε ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ του μήνα σας περιμένουμε στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Κοζάνης επί της οδού ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες – ΚΗΦΗ) να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη. (Επίσης μπορείτε να φέρετε τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε πια καθώς κάποιοι συμπολίτες σίγουρα τα 2φειάζσνται).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06/07/2022 και κάθε πρώτη Τετάρτη του Μήνα 18:00 -20:00.