Το Επιμελητήριο Κοζάνης επισκέφθηκε την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 ο νεοκλεγείς Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Μπαλαμπανίδης , τον οποίο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννης Μητλιάγκας, ο οικονομικός επόπτης κ. Παναγιώτης Μαλούτας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας.

Ο κ. Ι. Μπαλαμπανίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις αρμοδιότητες του ίδιου και του Θεσμού που εκπροσωπεί τονίζοντας ότι η εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα του. Εκφράστηκε επίσης η αναγκαιότητα μεγαλύτερης πληροφόρησης για τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητες που παρέχει η θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης και συζητήθηκε η από κοινού διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης το προσεχές διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, ο Οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Παναγιώτης Μαλούτας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον κ. Μπαλαμπανίδη και του ευχήθηκαν καλή και παραγωγική θητεία στην νέα του θέση.