Τον αγροτικό συνεταιρισμό Φλώρινας επισκέφτηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Νίκλη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Αλαβάκη.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ΄΄ …το 2020, παρά τις δυσκολίες που έφερε στον τόπο η έξαρση της πανδημίας , ήταν μια καλή χρονιά για τον αγροτικό κόσμο διότι υπήρχε απορρόφηση και διάθεση των αγροτικών προϊόντων σε ικανοποιητικές τιμές΄΄. Ακόμα ο κ. Νίκλης επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι , ιδιαίτερα αυτήν την εποχή με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και ζήτησε την παρέμβαση του βουλευτή προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την είσοδο των εργατών γης.

Ο κ. βουλευτής από την πλευρά του τόνισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για όλα τα θέματα των αγροτών μας. Η αξιοποίηση του φράγματος Τριανταφυλλιάς και του ταμιευτήρα Παρορίου για την κατασκευή αρδευτικών δικτύων, οι συχνοί έλεγχοι στα εισαγόμενα προϊόντα , τα σχέδια βελτίωσης, η μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, η διευκόλυνση των εργατών γης κ.α, είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση.

Ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε για την γνωστοποίηση όλων των θεμάτων των αγροτών της Φλώρινας στην νέα ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσει το προσεχές διάστημα.