Γιάννης Κοκαλιάρης: Δεν μπορεί να υπάρξει  υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Κοζάνης

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου στο περιφερειακό συμβούλιο της Μεγάλης Δευτέρας αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του σε μια περίοδο όπου και οι δυο ΜΕΘ των νοσοκομείων μας υπολειτουργούν : η μια του Μποδοσάκειου είναι κλειστή εδώ και έναν χρόνο και η άλλη του Μαμάτσειου έχει προβλήματα στην κάλυψη των εφημεριών όπως είπε.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης απάντησε ότι περιφερειακή αρχή δεν είχε λόγο να εκφραστεί ούτε θετικά ούτε  αρνητικά, αφού αποτελεί περιφέρεια και του Δήμου Εορδαίας και του Δήμου Κοζάνης . «Κλείσαμε ραντεβού στις 9 Μαΐου για να μεταφερθούν οι προτάσεις μας για το νέο υγειονομικό χάρτη» δήλωσε.

Για τη συνάντηση αυτή αναφέρθηκε λίγο νωρίτερα και ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκακλιάρης λέγοντας ότι δεν μπορεί να απαντά ο δήμος σε κάθε δήλωση και αναφερόμενος στην ίδια συνάντηση που πιθανόν να γίνει και στα μέσα Μάη .Ο Δήμος επικοινώνησε με 3η ΥΠΕ, με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου .”Δεν μπορεί να υπάρξει  υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Κοζάνης” τόνισε.

Ι.Π.