Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 σε γνωστή Ταβέρνα στην Κοζάνη τα μέλη και οι φίλοι της ΑHEPA Κοζάνης έκοψαν την πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές.

Την Κεντρική Διοίκηση της οργάνωσης εκπροσώπησε ο κ. Καζάκος Ευάγγελος Αντιπρόεδρος Παιδείας και μέλος του Τμήματος. Ο Πρόεδρος Β. Καψάλης και ο Γραμματέας Μ. Ζηκόπουλος, αφού ευχαρίστησαν τους καλεσμένους τόνισαν ότι η παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση έχει διπλό σκοπό.

Πρώτον την Τιμή με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την ανταλλαγή ευχών αλλά και δεύτερον ότι τυχόν χρήματα που θα μαζευτούν θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της οργάνωσης. Επίσης αναφέρθηκαν στους στόχους και σκοπούς της AHEPA και για το λόγο αυτό προβλήθηκε video το οποίο αναφέρθηκε στην AHEPA.

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησαν την εκκλησία την οποία εκπροσωπούσε ο πάτερ Μιχάλης Κρανιώτης, ο οποίος ευλόγησε την πίτα της οργάνωσης τονίστηκε ο κοινός στόχος και σκοπός μέσα από τον οποίο συναντώνται η εκκλησία με την AHEPA και δεν είναι άλλος από τη Φιλανθρωπία.

Η Φιλανθρωπία για το Τμήμα της AHEPA είναι βασική προτεραιότητα και θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα στους καλεσμένους και η τυχερή της χρονιάς ήταν η Κυρία Ρίτα Τσιούρα Δημοσιογράφος και Ιδιοκτήτης του Τηλεοπτικού Καναλιού TOP Channel, στην οποία και απονεμήθηκε ένα τιμητικό επιτραπέζιο Λάβαρο με το σύμβολο της AHEPA.