Τα γενέθλια του γιορτάζει ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον Εμανουέλ Καραλή να του εύχεται δημόσια και να κάνει αναρτήσεις με διάφορες φωτογραφίες αλλά και μια υπόσχεση του 25χρονου Ολυμπιονίκη, που τελικά δεν κράτησε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου γιορτάζει σήμερα (18/03) τα 25α γενέθλια του και ο Εμανουέλ Καραλής θέλησε να του ευχηθεί και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα οι δύο τους φαίνεται να είχαν κοινή έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (17/03) προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του 25χρονου Ολυμπιονίκη.

Ο Καραλής δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φράση που του απηύθυνε ο Τεντόγλου, που έλεγε: «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου όποτε ντύσου καλά». Έτσι κι έγινε αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε. Ο Καραλής πίστεψε την δήλωση του φίλου του κι όντως έβαλε τα καλά του, ωστόσο ο Τεντόγλου εμφανίστηκε με ένα καθαρά πιο αθλητικό στυλ.

Ο Καραλής ανάρτησε και διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν, δείχνοντας έτσι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο σπουδαίων αθλητών, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

πηγή:sportal.gr