Η ανάρτησή μου αυτή σχετίζεται με την τελευτή τής μητέρας μου, για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους ιατρούς του Θωρακωχειρυργικού τμήματος του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η περιπέτεια της υγείας της άρχισε πριν από τριανταδύο χρόνια. Εκεί γνώρισα τον εξαιρετικό τέως διευθυντή του Θωρακοχειρουργικού τμήματος Δρ. Χριστόδουλο Τσιλίκα και το νυν διευθυντή Δρ. Νικόλαο Μπαρπετάκη, στους οποίους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη, για την επιστημοσύνη, το ήθος και την ανθρωπιά τους.

Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι αυτοί και επιστήμονες, που ο καθένας μας θα ήθελε να τους έχει κοντά του σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ευχαριστίες οφείλω στο Δρ. Παλιούρα και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για την άψογη συμπεριφορά τους.

Επίσης, θέλω να εκφράσω την την ευγνωμοσύνη μου στη διευθύντρια του Πνευμομολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Κοζάνης κυρία Σωτηρία Λαπαρίδου, γιατί ήταν αυτή που κυριολεκτικά της χάρισε τη ζωή τα τρία τελευταία χρόνια, λόγω της διαφοροπίησης του προβλήματός της.

Οφείλω θερμές ευχαριστίες και στο νοσηλευτικό προσωπικό, το Νίκο , τη Δέσποινα, την Κατερίνα και την Κική, για την άψογη συμπεριφορά και και βοήθειά τους. Όλους να τους έχει καλά ο Θεός…

Πηγή: Θωμάς Αλεξιάδης