Εξυπνούλης ‘Φάρμα’
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της φάρμας των ζώων. Τοποθετώντας τις κάρτες στους χώρους όπου ανήκουν, το παιδί μαθαίνει για τα αντικείμενα και τα ζώα που ζουν σε αυτούς. Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία.
Κατασκευαστής: AS COMPANY
Είδος παιχνιδιού: Ζωάκια
Ηλικία: 2-5 ετών
Αριθμός Παικτών: 1+ παίκτες
Τιμή: 14,99€

Puzzle Duo ‘Μαθαίνω τους αριθμούς’ Djeco
Μαθαίνουμε την ποσότητα και τον αριθμό. Κατασκευάζοντας τα παζλ μπορείτε να μάθετε τα πρώτα νούμερα! Παζλ από χοντρό πεπιεσμένο χαρτόνι της εταιρίας Djeco. Περιλαμβάνονται 10 παζλ αποτελούμενα από 2 κομμάτια το καθένα.
Διαστάσεις: 18 × 6 × 12 cm
Τιμή: 9,50€

Headu Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Κάρτες: Παιχνίδι Λογικής
Παίζοντας με τις εκπαιδευτικές κάρτες, τα παιδιά μπορούν να αντιστοιχίσουν τα ζώα με τα μωρά τους και να συναρμολογήσουν ένα μεγάλο σκηνικό με τα σχήματα των ζώων. Διασκεδαστικά και ποιοτικά παιχνίδια, βιβλία και εφαρμογές που βοηθούν τα παιδιά, με καινοτόμες μεθόδους, να αναπτύξουν βασικές ικανότητες. Το Headu είναι μία νέα σειρά που στοχεύει στην ανάπτυξη των πολλαπλών ευφυϊών. Κατά τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας, τα παιδιά χρησιμοποιούν τον εγκέφαλό τους με διαφορετικούς τρόπους, σαν να αντλούν οδηγίες από διαφορετικά νοητικά κέντρα.
Ηλικία: 1-3 ετών
Τιμή: 12€

Πάπυρος Bookstores
Κέντρικό Κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 1
50, 100 Κοζάνη
Τηλ. 24610 39256 – 23713