Έντομα Μοντεσσόρι

Κατασκεύασε και ανακάλυψε την ανατομία τους! Γνωρίζατε ότι οι πεταλούδες έχουν το σώμα τους χωρισμένο σε τρία μέρη; Και ότι οι πασχαλίτσες έχουν έξι πόδια; Με αυτό το σετ, μπορείτε να δημιουργήσετε τέσσερις τύπους εντόμων αλλά και να δημιουργήσετε και πολλά άλλα, απελευθερώνοντας τη φαντασία σας! Περιέχει επίσης ένα πλούσιο εικονογραφημένο βιβλίο, με πληροφορίες και περίεργα για τα έντομα.

Εικονογραφημένο βιβλίο 32 σελίδων

Σετ συναρμολόγησης εντόμων 48 τεμαχίων

Ηλικία: 1-3ετών

Τιμή: 15,00€


Οι Πρώτες Μου Δαχτυλομπογιές

Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής, ιδανικό για την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών καθώς τους μαθαίνει να ζωγραφίζουν χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους ως πινέλα, αναμιγνύοντας τα πέντε χρώματα δαχτυλομπογιάς που περιλαμβάνονται. Γεμίστε με δαχτυλομπογιές την παλέτα, βουτήξτε τα δάχτυλά σας μέσα σε αυτήν και με τη βοήθεια του αναλυτικού εικονογραφημένου οδηγού χρωματίστε τα σημεία των 20 προτυπωμένων εικόνων όπως σας προτείνεται.

Τα σχέδια έχουν διαβαθμισμένη δυσκολία, από χρήση ενός μόνο χρώματος στις εικόνες αρχικά, στη χρήση μίξεων χρωμάτων για δυσκολότερες δημιουργίες αργότερα. Η ζωγραφική με δαχτυλομπογιές αφήνει το παιδί να διασκεδάσει με αισθητηριακό παιχνίδι, να εξερευνήσει και να δημιουργήσει τα πρώτα του μοναδικά έργα τέχνης.

Ηλικία: 3και άνω

Τιμή: 7,99€

Bluchka & Indie

Οι Bluchka & Indie γεννήθηκαν από τη φαντασία της εικονογράφου Virginie Brachet. Η Indie είναι αχώριστη από την αγαπητή και ιδιότροπη σύντροφό της Bluchka. Ζουν σε ένα εκπληκτικό τρέιλερ-σπίτι, εμπνευσμένο από έναν ευγενικό κόσμο που εκπληρώνει τα όνειρα των μικρών κοριτσιών.

Το σπίτι έχει τη μορφή βαλίτσας, πολύ πρακτικό για να παίζετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα ειδώλια σας. Οι βραχίονες της φιγούρας είναι κινητοί.

Ηλικία: 4-9 ετών

Τιμή: 35,90€


Πάπυρος Bookstores
Κέντρικό Κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 1
50, 100 Κοζάνη
Τηλ. 24610 39256 – 23713