AS Art Οι Πρώτοι Μου Μαρκαδόροι

Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής με μαρκαδόρους για μικρά παιδιά. Το σετ βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν να ζωγραφίζουν χωρίς να ανησυχούν για ίσιες γραμμές και σχέδια μέσα στα περιθώρια, αφού τα σχέδια αφαιρούνται από το πλαίσιό τους μόλις χρωματιστούν, με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό με τις βήμα-βήμα οδηγίες και χρωματίστε υπέροχα ζωάκια και δεντράκια. Στη συνέχεια αφαιρέστε τα σχέδιά σας από τα πλαίσιά τους και διακοσμήστε το δωμάτιό σας, ή ακόμα παίξτε με αυτά σαν να είναι αληθινά. Το σετ εξασφαλίζει διασκέδαση, μάθηση αλλά και δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες. Περιέχει 10 προτυπωμένες και προ-κομμένες καρτολίνες με σχέδια και 8 μαρκαδόρους με ειδική μύτη για μικρά παιδιά Αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης για την πρώτη επαφή των παιδιών με τους μαρκαδόρους Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού.

Ηλικία: 2+ Τιμή: 7,99€

AS Company 101 Πρώτες Εικόνες

Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, που εισάγει τα παιδιά στον κόσμο των αριθμών, των xρωμάτων και των σχημάτων!

Εκπαιδευτικές αξίες: οπτική αντίληψη, αντιστοίχιση εικόνων, κινητικές δεξιότητες, λογική & παρατηρητικότητα.

Είδος: παιχνίδι γνώσεων

Παίκτες: 2

Ηλικία: 2+

Τιμή: 10,99€

Εξυπνούλης «Φάρμα»

Τα παιδιά βοηθούν τον κτηνοτρόφο να ξαναφέρει τα ζωάκια κοντά στις μητέρες τους, πριν φτάσει ο λύκος! Παίζοντας και διασκεδάζοντας, αναπτύσσουν τη λογική και τον συντονισμό, αλλά και την περιέργεια, την κοινωνικότητα και το πνεύμα συνεργασίας.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της φάρμας των ζώων. Τοποθετώντας τις κάρτες στους χώρους όπου ανήκουν, το παιδί μαθαίνει για τα αντικείμενα και τα ζώα που ζουν σε αυτούς. Αφού ταξινομήσει τα στοιχεία και εντοπίσει τα σχήματα, το παιδί μπορεί να τα τοποθετήσει στο περιβάλλον όπου ανήκουν και στη συνέχεια να ενώσει όλα τα περιβάλλοντα για να χτίσει ολόκληρη τη φάρμα. Το παιδί μπορεί να παίξει ελεύθερα ή να κάνει τις πρώτες του ταξινομήσεις στα τέσσερα περιβάλλοντα: στάβλος, λαχανόκηπος, αυλή και στάνη.

Ηλικία: 2-5 ετών

Τιμή:14,99€


Πάπυρος Bookstores
Κέντρικό Κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 1
50, 100 Κοζάνη
Τηλ. 24610 39256 – 23713