Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 28/9/2019 -3/10/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Παζλ Δαπεδου Νεραιδενιο Καστρο Ludattica
Ένα υπέροχο παζλ που απεικονίζει ένα επιβλητικό κάστρο γεμάτο νεράιδες. Αναπτύσσει τη λογική, τη φαντασία, την αίσθηση του χώρου και την κινητικότητα. Αποτελείται από 48 κομμάτια και όταν κατασκευαστεί έχει μέγεθος 70 x 100 εκ. Διαστάσεις συσκευασίας: 26 x 26 x 14 εκ.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 18,00€

Νέο αναθεωρημένο B.Toys Κουνιστό Αλογάκι ‘Μονόκερος’
Το κουνιστό αλογάκι ¨Μονόκερος¨ από την εταιρεία B.Toys θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος των μικρών μας φίλων στη χώρα της περιπέτειας και του παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα και σταθερή ξύλινη βάση, είναι απόλυτα ασφαλές για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω. Διαστάσεις προϊόντος: 60×34,2×46,4 εκατοστά.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 4 ετών
ΤΙΜΗ: 45,00€

Ludi Πυραμίδα Μπάλες ‘Ροζ’
Πυραμίδα ταξινόμησης από την εταιρεία Ludi που θα διασκεδάσει τα μωρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά. Το παιχνίδι εξισορρόπησης αποτελείται από τρεις μπάλες και τρεις δακτυλίους. Εύκολο να κρατηθεί από μικρά χεράκια, να τονώσει την επιδεξιότητα του μωρού και να προωθήσει τον συντονισμό των ματιών-χεριών. Φτιαγμένο από παχύ και εύπλαστο πλαστικό με ζωηρά χρώματα με θέμα τα ζώα της ζούγκλας, η πυραμίδα προσελκύει την περιέργεια του μωρού. Οι τρεις δακτύλιοι και οι τρεις μπάλες στοιβάζονται σύμφωνα με το μεγεθος τους. Τα παιδιά ανακαλύπτουν και συγκρίνουν αντικείμενα, αντιλαμβάνονται τις πρώτες έννοιες του μεγέθους και αναπτύσσουν λεπτές κινητικές δεξιότητες και οπτική οξύτητα ενώ διασκεδάζουν. Κατάλληλο για παιδια ενός έτους και άνω.
ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 2 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,50€