Στην PODGORICA του Μαυροβουνίου θα βρεθούν το τριήμερο 15- 17 Οκτωβρίου 2021 τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας για να αγωνιστούν στο διεθνές πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό !!!

Το πρωτάθλημα είναι βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία G1 και δίνει βαθμούς για το παγκόσμιο ρανκινκ , ιδιαίτερα σημαντικό για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών !!!

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση του Μαυροβουνίου είναι οι εξής:
1)Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg Ανδρών .
2)Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου στην κατηγορία των +78 kg Εφήβων.
3)Κωνσταντίνος Σολακίδης τού Χρήστου στην κατηγορία των -51kg Εφήβων.
4)Πέτρος Δόκος του Δημητρίου στην κατηγορία των -49 kg Παίδων .

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη, χρονικά, στιγμή και για τους τέσσερις αθλητές μας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα ενόψει των Εθνικών πρωταθλημάτων το προσεχές διάστημα και βέβαια για τον αθλητή μας, αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου που στοχεύει στο να βρίσκεται σε ακόμη υψηλότερη θέση στο παγκόσμιο ρανκινκ , έχοντας σήμερα για τον μήνα Οκτώβριο την δέκατη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την δεκατέσσερα στην ολυμπιακή !!!

Επίσης από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης έχει καλεστεί η γυμνάστρια του Συλλόγου μας και διεθνής διαιτητής κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για να διαιτητεύσει στο πρωτάθλημα !!!

Την αποστολή θα συνοδεύουν οι Αλμασίδης Χρήστος Προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας και ο γονέας Σολακίδης Χρήστος !!!

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές τού Συλλόγου εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους εκπροσώπους του !!!