Με αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό, ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Ναούμ Τσιαούσης ενημερώνουν για την εξέλιξη, σε αναμονή της επίσημης απόφασης από το τμήμα Δημόσιας Υγείας.

Η ανάρτηση του Χρήστου Ζευκλή..

Σύσκεψη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Τσιούμαρη για το θέμα του νερού. Ευχαριστούμε τα στελέχη της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της περιφέρειας και τον κ Τσιούμαρη για την υπερωριακή εργασία τους ώστε να δώσουμε γρήγορα λύση στο θέμα και τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΒ.

Η ανάρτηση του Ναούμ Τσιαούση…

«Απευθυνόμενος σε όλους τους συνδημότες θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι ενημερώνουμε συνεχώς και υπεύθυνα από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση με το νερό σε Σιατιστα και Καλονέρι.

Δρουμε σύμφωνα με το νόμο και για πρώτη φορά διαχρονικά μέσω μιας διαδικασίας που υπαγορεύει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΔΜ.

Λόγω της λεπτότητας του ζητήματος και χωρίς επακριβή ενημέρωση δε θα έπρεπε να ακούγονται εκφράσεις λαϊκισμού και ακραίας επικινδυνότητας.

Οτιδηποτε επίσημο προς ανακοίνωση βγαίνει αποκλειστικά από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες Δήμου, Δευαβ και Περιφέρειας.

Κάθε αλλο στοιχείο αποτελεί ανακρίβεια και το μόνο που προκαλεί είναι αναστάτωση.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για κάθε λεπτομέρεια από τον έλεγχο που κάνει πλέον η καθ’υλη αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας.»