Σύλληψη δύο ανδρών 20 και 21 ετών πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, για τον βιασμό μίας 19χρονης στα Πατήσια. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την κρατούσαν σε διαμέρισμα όπου την είχαν υπό τον έλεγχό τους με ναρκωτικές ουσίες που της έδιναν και τη βίαζαν για τρεις ημέρες, ώσπου την άφησαν ελεύθερη το Σάββατο το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, για να πάνε με πλοίο της γραμμής στη Μύκονο. Η κοπέλα τους κατήγγειλε και πλέον πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη σύλληψη δύο ανδρών στη Μύκονο με την κατηγορία του βιασμού προχώρησαν αστυνομικοί από τη Αστυνομική Υποδιεύθυνση του νησιού, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Οι δύο άνδρες ηλικιών 20 και 21 ετών, κατηγορούνται για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιουνίου, η κοπέλα κατήγγειλε πως την περασμένη Τετάρτη, συναντήθηκε με τους δύο άνδρες σε ραντεβού που κανονίστηκε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως καταγγέλει η ίδια, της έριξαν στο ποτό της ουσία και την οδήγησαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια όπου την κράτησαν κλεισμένη για 3 ημέρες. Εκεί συνεχίζοντας να της δίνουν ναρκωτικές ουσίες, έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει, τη βίαζαν για τρεις ημέρες.

Ο εγκλεισμός της κοπέλας τελείωσε όταν την άφησαν ελεύθερη στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Μύκονο. Η 19χρονη όμως, τους κατήγγειλε στις Αρχές με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους μόλις αποβιβάστηκαν στη Μύκονο.

Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή:thepressproject.gr