Με αφορμή τα όσα ακούγονται και εντέχνως διοχετεύονται μετά την δικαίωση της Κοζάνης από το CAS ο ΣΦ Κοζανης τα Λιοντάρια βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη θέση να προβεί στην έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης,υπερασπίζοντας τα δίκαια της ομάδας μας,κάτι που πρέπει να κάνει άμεσα και η διοίκηση της Κοζάνης.

Κάποιοι με τις συμπεριφορές τους και τις πράξεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν την Κοζάνη στην Σούπερ λινγκ 2,ενάντια στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδονται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού της ΕΠΟ.

Όσοι είμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουμε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της… εξυγίανσης. Οι σημερινοί εξυγιαντές από όπου και αν προέρχονται είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρονται για τις ομάδες τους και μόνο. Πιστοί λοιπόν στο πλάνο τους είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν την οποιαδήποτε υγιή ομάδα και φωνή που εκπροσωπεί το πραγματικά καθαρό ποδόσφαιρο. Ας γνωρίζουν όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του νομού μας και γενικότερα της Ελλάδος, ότι στο ίδιο έργο που πρεσβεύουν οι υπευθυνοανεύθυνοι διοικούντες της ΕΠΟ και του Μακεδονικού θεατές δεν θα είμαστε. *Χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη δεν θα γίνουν ποτέ *Δεν υπάρχει σκοτώνω λίγο η πολύ *Το CAS πήρε ξεκάθαρη απόφαση και ακύρωσε την έφεση του Μακεδονικού κατά της Λευκίμμης .

*Πράξτε το δίκαιο και το αυτονόητο. *Δίκαια πρωταθλήτρια η Κοζανη.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.