Κατασχέθηκαν το ανωτέρω αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς, -3- κινητά τηλέφωνα, -2- κάρτες sim και -1- κάρτα μνήμης

Συνελήφθησαν σήμερα (02-08-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας -4- ημεδαποί, ηλικίας 21, 22, 26 και 30 ετών, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Καστοριάς να κινείται ύποπτα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο και επιβάτες τους λοιπούς -3- προαναφερόμενους.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε, σε περιοχή της Ημαθίας από ανωτέρω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, μετέφεραν από κοινού παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας έναν 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -3- κινητά τηλέφωνα, -2- κάρτες sim και -1- κάρτα μνήμης.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.