ΕΞΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ

Η Ομάδα Εθελοντών Κοζάνης με τη συμβολή του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, άλλων Φορέων και την υποστήριξη σαράντα (40) Συλλόγων της πόλης μας διοργανώνουν «Συναυλία Αγάπης»  που θα  διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο Βασίλης Κικής, καθηγητής στο ΤΕΙ, η συναυλία έρχεται για να δώσει απάντηση στα προβλήματα των συμπολιτών μας που όχι μόνο δεν έχουν εισόδημα, αλλά αντιμετωπίζουν και πολλά προβλήματα υγείας. “Αποφασίσαμε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο, το ΔΗΠΕΘΕ, η ΕΡΑ και πολλοί άλλοι φορείς και 40 σύλλογοι, να διοργανώσουμε τη συναυλία αγάπης. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη έξι οικογενειών που έχουν μεγάλο πρόβλημα οικονομικό πρόβλημα, και έχουν καρκινοπαθείς. Πρόκειται για δύσκολες καταστάσεις, και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων που έρχονται θα πρέπει όλοι εμείς που τα έχουμε όλα και ο θεός μας τα έδωσε όλα , να σκεφτούμε και τους ανθρώπους που χρειάζονται”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα οι διοργανωτές φιλοδοξούν να καθιερώσουν δύο φιλανθρωπικές συναυλίες το χρόνο, μια το χειμώνα και ακόμη μια το καλοκαίρι σε ανοιχτό υπαίθριο χώρο, με στόχο τη στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη. Στόχος είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε αυτές τις οικογένειες.

Στη συναυλία θα ψυχαγωγήσουν τον κόσμο πέντε συγκροτήματα , οι Bahalows, οι Trouble, οι Νίκος Καραδήμος και Γιώργος Τσέλιος , ο Γιώργος Γεραλάκης και οι Sakis Ntovolis Trio. Το εισιτήριο είναι στα πέντε (5) ευρώ.

Β.Σ.