Την 5η συνάντηση των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας οδού διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου. Πρώτη συνάντηση ήταν το απόγευμα της Παρασκευής με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη ο οποίος τους υποδέχθηκε στο γραφείο του και μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διανύει φέτος, το ιστορικό, 20ο έτος λειτουργίας του και οργάνωσε τη συνάντηση με σκοπό να ενδυναμώσει και να αναβαθμίσει τον ρόλο του ως φορέας πολιτισμού στην Περιφέρεια μας, μέσα από την ισχυροποίηση της συνεργασίας με το δίκτυο των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού.

Οι πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια για συνεργασίες μεταξύ αυτών και βέβαια για την ενδυνάμωση των δεσμών τους.

Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα γίνει ένας απολογισμός δράσεων του Δικτύου και οι συμμετάσχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις ιδέες και απόψεις τους, αλλά και να αναζητήσουν στρατηγικές και γόνιμες συνεργασίες, μέσω ενός δημιουργικού και ουσιαστικού διαλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι στο δίκτυο των «ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού» συμμετέχουν τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα των Ιωαννίνων, της Κοζάνης, της Βέροιας, των Σερρών, της Καβάλας και της Κομοτηνής.