Στο Παρίσι βρίσκεται ο αθλητής του Συλλόγου μας Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου για να συμμετάσχει στο δεύτερο GRAND PRIX του έτους.

Ο Αθλητής μας αγωνίζεται αύριο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg έχοντας την θέση (11 ) στο Ολυμπιακό ράνκινκ, που τον φέρνει απέναντι στον πρώτο αγώνα (309) με τον κορεάτη χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019, που βρίσκεται στο ταμπλό της διοργάνωσης στην θέση (22).

Τον αθλητή του συλλόγου μας καθώς και τους άλλους πέντε εκπροσώπους της Ελληνικής αποστολής συνοδεύουν οι Προπονητές Κυρία Τζένη Σκεπετάρη Ζηνέλη και ο κ. Ζηνέλη Θεόδωρος ο οποίος θα καθοδήγησει τον αθλητή μας στην διάρκεια των αγώνων.

Το Δ.Σ ,οι Προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Αθλητή μάς, εύχεται καλή επιτυχία στον Απόστολο και στους Έλληνες αθλητές, συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη τών αθλητών στην διοργάνωση, και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ των προτέρων τους δύο προπονητές που βρίσκονται δίπλα στον αθλητή μάς για ακόμη μια φορά.