Στην πρώτη θέση η κωπηλασία στην κατηγορία εφηβων-νεανιδων , κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας 25-31 Ιουλίου .

Από τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στελέχωσαν την εθνική μας ομάδα ο Μακρυγιαννης Παναγιώτης ο οποίος συμμετέχει στο αγώνισμα διπλό σκιφ εφήβων μαζί με το πλήρωμα του Λεωνίδα Κοπιδη από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, οπού πάρα το νεαρό της ηλικίας τους , κατάφεραν να κατακτήσουν την 13η θέση από τα 27 πληρώματα στην συνολική κατάταξη .

Επίσης την εθνική ομάδα στελέχωσε και η αθλήτρια μας Μακρυγιαννη Λεμονιά οπού συμμετείχε στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ νεανίδων με τις αθλήτριες Λεβεντέλη Ελένη-Μαρίνα, Γαβριέλα Λιόλιου , και Σωτηρία Άγγου οπού κατέλαβαν την 10η θέση στην συνολική κατάταξη .

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ συγχαίρει τους αθλητές Παναγιώτη και Λεμονιά Μακρυγιάννη για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς επίσης και όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας μας αλλά και τους προπονητές που για άλλη μια φορά κατάφεραν να φτάσουν την Ελλάδα μας τόσο ψηλά !Το μέλλον τους ανήκει!