Μετά τη λήξη του αγώνα όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Εράτυρας αλλά και όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα φίλαθλοι της τοπικής ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο χτυπώντας ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο κατέφθασε και περιπολικό της αστυνομίας. Αυτή την ώρα η διοίκηση της Εράτυρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο όπου όπως μας είπε ο πρόεδρος της ομάδας κ Κατσαούνης Κώστας θα υποβληθεί μήνυση.
Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας, μας είπε πως παρά τα έκτροπα από φιλάθλους της τοπικής ομάδας δεν έχουμε να πούμε τίποτα για τη διοίκηση του Πολυμύλου αλλά και ούτε για τους ποδοσφαιριστές που ήταν άψογοι.

Ένα παράπονο του τέλος ήταν πως στις καθυστερήσεις δε δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι από τον διαιτητή που προφανώς θα φοβήθηκε (δικαιολογημένα από τις εξελίξεις που είχαμε) αφού έξω βρισκόταν αρκετοί φίλαθλοι.

Φαντάζεστε μας είπε τι θα γινόταν αν έδινε το υπέρ μας πέναλτι;

Η ανακοίνωση της Δάφνης Πολυμύλου

Η διοίκηση της ομάδας καταδικάζει απεριφραστα το επεισόδιο που έγινε στο τέλος του σημερινού αγώνα αλλά δηλώνει ρητά οτι το άτομο που το προκαλεσε δεν είναι γνωστό στην ομάδα ούτε στην τοπική κοινότητα και μας είναι άγνωστο εάν είχε προσωπικό ζήτημα με τον αντίπαλο παίκτη.

Η έκπληξη μας είναι έντονη καθώς σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαμε την εντύπωση ότι το επεισόδιο γινόταν μεταξύ φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας και των παικτών της. Άλλωστε μετά την σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα μας δεν υπηρχε κανενας λογος για το οποιοδήποτε επεισόδιο, καθως οι παίκτες και των δύο ομάδων έφευγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

πηγή:matiesstasport.blogspot.com