Την Τοπική Κοινότητα Τριανταφυλλιάς του Δήμου Φλώρινας, επισκέφθηκε οΠεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, όπου συμμετείχε και στην οικοπεριήγηση σε λιβάδι από νάρκισσους, που διοργάνωσε η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και περιελάμβανε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τον νάκρισσο καθώς και επισκέψεις στον καταρράκτη του Πολυποτάμου Φλώρινας.
Ο νάρκισσος είναι αυτοφυές φυτό, γνωστό από τα αρχαία χρόνια και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης «Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η δημιουργία οργανωμένων οικοπεριηγήσεων στα μοναδικά οικοσυστήματα των άγριων νάρκισσων της Περιφέρειάς μας για τη βιωματική γνωριμία και εμπειρία με το ιδιαίτερο αυτό περιβάλλον του τόπου μας. Παράλληλα σε συνδυασμό με άλλα τοπικά προϊόντα και πολιτισμικά μνημεία συντίθεται η τελική τουριστική προσφορά με αυθεντική Δυτικομακεδονική ταυτότητα, ενισχύοντας την ελκυστικότητα των συγκεκριμένων περιοχών και της Περιφέρειάς μας ολοένα και περισσότερο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας»