Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως μετέδωσε  το skai.gr.

Κατέβαλε τον Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ και πέρασε στον τελικό των ATP Finals.

Στον αυριανό τελικό, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ή τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, στον άλλο αποψινό ημιτελικό (22:00).

Τσιτσιπάς: Δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη

Για τη μεγάλη νοητική δύναμη που χρειάστηκε για να καταφέρει να φτάσει στον τελικό μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ.

“Ήταν κάτι που μου άξιζε. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ, στα μεγάλα σαλόνια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτσιπάς.

Ο κ. Τσιτσιπάς δήλωσε ότι χρειάστηκε τρομερή νοητική δύναμη εκτός της σωματικής και ψυχικής οι οποίες θεωρούνται σχεδόν δεδομένες, και υπογράμμισε ότι κατάφρε να παραμείνει ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής “δεν θέλω να αφήσω τίποτα στην τύχη θα είμαι απαιτητικός στον αυριανό αγώνα”.

Μητσοτάκης: “Ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα περήφανη”

Τον αγώνα τένις μεταξύ Ρ. Φέντερερ – Στ. Τσιτσιπά παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος επισκέπτεται ιδιωτικά το Λονδίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό έγραψε “ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα περήφανη”.

capital.gr