Δυστυχώς επιμένετε να αναδημοσιεύετε ειδήσεις που σκορπούν φρούδες ελπίδες: https://www.prlogos.gr/δυο-πόλεις-της-βορείου-ελλάδος-υποψήφ/, εξυπηρετώντας το κυβερνητικό αφήγημα.

Στην περιοχή ΔΕΝ πρόκειται να έλθουν σύντομα επενδύσεις, ούτε βέβαια κι ο “δράκος” του Κασαπίδη.

Το εργοστάσιο πήγε στο Τέτοβο των Σκοπίων, εκεί όπου εξαρχής επρόκειτο να πάει: https://meta.mk/en/the-e-go-electric-cars-to-be-produced-in-tetovo-north-macedonia/

Η περιοχή μας θα γίνει κρανίου τόπος με άναρχη εγκατάσταση φ/β, όπως ακριβώς είδαμε στα Σιδερά-Λιβερά, όπως βλέπουμε στα Κοίλα-Μαυροδένδρι, όπως θα δούμε στις εκτάσεις των ορυχείων. Γεωργία-κτηνοτροφία-μελισσοκομία-άγρια πανίδα και κυνηγετική δραστηριότητα θα βιώσουν πλήρη εκτοπισμό απ’ την περιοχή, με τις ευλογίες του τοπικού πολιτικού συστήματος. Και, βεβαίως, μην ξεχνούμε και τα αιολικά, που ξεπατώνουν τις βουνοκορφές μας την ώρα που, κατά την κυβέρνηση (βλ. ΣΔΑΜ), η περιοχή δεν έχει καν υψηλές ταχύτητες ανέμων!

Καλή συνέχεια,

Δρ Χρήστος Ι. Κολοβός

 

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε ελεύθερη μετάφραση :Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα e.GO θα παράγονται στο Τέτοβο της Βόρειας Μακεδονίας

Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας κατά τη χθεσινή σύνοδό της ενέκρινε  τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, εκπροσωπούμενης από τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Βιομηχανικών Ζωνών Ανάπτυξης και της Next.e.GO Mobile SE, της ανεξάρτητης γερμανικής κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η επένδυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων Greenfield από την Next.e.GO Mobile SE από το Άαχεν της Γερμανίας, θα παράγει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα e.GO στο TIDZ Tetovo, με 3.000-4.000 νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται.

«Είναι η πρώτη φορά για την αυτοκινητοβιομηχανία της Βόρειας Μακεδονίας να παράγει ένα πλήρες αυτοκίνητο και, φυσικά, η πρώτη φορά να παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα», δήλωσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της κυβέρνησης, τα οφέλη αυτής της επένδυσης είναι πολλαπλά – από το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, την εξαγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, τη μεταφορά γνώσης και τεχνολογιών, τη χαρτογράφηση της χώρας για τους ξένους επενδυτές σε αυτόν τον τομέα, μέχρι συμβάσεις και πρόσθετη εργασία για τους ντόπιους. εταιρείες.