Στην Αθήνα βρίσκεται ο αθλητής του Συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου για προετοιμασία ενόψει του grand prix στο Παρίσι στις 2 – 4 Σεπτεμβρίου 2022 !!!

Ο αθλητής μας καλεσμένος από τον κ.Ζηνέλη Θεόδωρο , μαζί με πολλούς άλλους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό , θα μείνουν για δέκα ημέρες και θα προπονούνται υπό την καθοδήγηση των προπονητών κ.Jalal Khodami Boroujeni και Ζηνέλη Θοδωρή στις εγκαταστάσεις του Αίαντα Αγίου Δημητρίου !!!

Η προετοιμασία των αθλητή μας θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή του στο summer MOUNTAIN CAMP 19 με 24 Αυγούστου 2022 στο Καρπενήσι , από εκεί θα αναχωρήσει μαζί με τους άλλους Έλληνες αθλητές για την γαλλική πρωτεύουσα , για να διεκδικήσει τους έξτρα βαθμούς από τον GRAND PRIX , με στόχο να έρθει ακόμα ποιό κοντά στην απευθείας συμμετοχή στην Ολυμπιάδα χωρίς την διαδικασία της πρόκρισης !!!

Για τον Αύγουστο του 2022 η θέσεις του στο παγκόσμιο ρανκινκ είναι (επτά ) και στο Ολυμπιακό ρανκινκ ( δώδεκα ) απέχοντας μόνον 25 βαθμούς από τον έκτο αθλητή πού πάει με τα σημερινά δεδομένα απευθείας στο Παρίσι , το GRAND PRIX του Παρισιού δίνει ( εξήντα βαθμούς ) στον πρώτο αθλητή της κάθε κατηγορίας βάρους !!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας , οι Προπονητές του , η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Αθλητή μάς , εύχεται καλή προετοιμασία στον Απόστολο και σε όλους τούς Έλληνες αθλητές πού κυνηγάνε το όνειρο τούς , για την διεκδίκηση του εισιτηρίου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τού πλανήτη Paris 2024 !!!