Μεγάλη τιμή για την χώρα , την πόλη μας την Κοζάνη , τον σύλλογο μας, και φυσικά ,την οικογένεια του , η πρόσκληση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες των Ολυμπιακών αθλημάτων στην Κρακοβία της Πολωνίας !!!

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Ταεκβοντό ανάρτησε τους καταλόγους με τα ονόματα των αθλητών που μπορούν λάβουν μέρος στους Ευρωπαϊκούς αγώνες βάση βαθμολογίας στο Παγκόσμιο ράνκινκ .

Ο αθλητής μας σήμερα έχει την υψηλότερη θέση Έλληνα αθλητή στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ (έξι και δέκα ) αντίστοιχα , και θα αγωνιστεί στην Ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg !!!

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι βαθμολογίας G4 για το Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό δίνοντας έξτρα βαθμούς στους αθλητές που διεκδικούν την απευθείας συμμετοχή τους βάση βαθμολογίας στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι, και σε αυτή την χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον αθλητή του συλλόγου μας !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης, εύχονται καλή επιτυχία στον Απόστολο και σε όλους τους αθλητές  όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων που θα λάβουν μέρος , μέσω της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής !!!