Αιμοδοσία, Ενημέρωση, Εθελοντισμός

Ο αγώνας για τη ζωή είναι ένας αγώνας δρόμου που δεν εμπίπτει σε χιλιομετρικές αποστάσεις και πρωτόκολλα. Ο αγώνας για τη ζωή είναι καθημερινός, συνεχόμενος, χωρίς «μήπως», «γιατί» και «αλλά».

Στον αγώνα αυτό οι «κούρσες» είναι διαφορετικές και προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες.

Ανάγκες για αίμα, για συμμετοχή, για μεγαλύτερη εθελοντική δράση, για ενημέρωση, για συνεργασία, για …για…για.
Αναγνωρίζοντας την σπουδαία ανταπόκριση των εργαζομένων σε κάθε του προσπάθεια, ο Σπάρτακος εξαρχής έδωσε μεγάλο βάρος και στο κομμάτι της ενημέρωσης (ειδικά τα τελευταία χρόνια) με δεδομένο το γεγονός ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει και τα δεδομένα τρέχουν και μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς.
Όσο και να αλλάζουν όμως οι συνθήκες, όσο και αν προστίθενται νέα δεδομένα ο παρονομαστής παραμένει κοινός: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Έχοντας ολοκληρώσει μία ακόμα εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας, η Τράπεζα Αίματος του Σωματείου, «απαντώντας» στο ενδιαφέρον και την συμμετοχή των συναδέλφων άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία νέα ενημέρωση, να υπενθυμίσει ήδη γνωστά πράγματα αλλά και να διοχετεύσει νέα δεδομένα από τα οποία μπορεί να εξαρτηθούν κάποια στιγμή ανθρώπινες ζωές.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη, την συμμετοχή και τους συγχαίρουμε που με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους ενισχύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Σωματείου που ανακλάται αυτόματα στην ευρύτερη κοινωνία.

Γραφείο Τύπου