Συνελήφθη άντρας της ΟΠΚΕ που συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία
– Αργά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στον κρόταφο ο 52χρονος οδηγός ταξί
– Όλα αυτά στη «σκιά» του μανιακού δολοφόνου της Αθήνας που βάζει στόχο οδηγούς ταξί

Αστυνομικός φέρεται να είναι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Η αστυνομία φέρεται να έχει συλλάβει ως δράστη έναν αστυνομικό που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας, μετά την δολοφονία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο άνδρας έχει πυροβοληθεί.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο 53χρονος ήταν 40 με 50 μέτρα μακριά από το ταξί του και είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Έχει βρεθεί κάλυκας, ο οποίος φαίνεται να είναι από όπλο 45 χιλιοστών αλλά περισσότερα στοιχεία θα δείξει η βαλλιστική.

Πανικός επικράτησε σε όλη την Καστοριά.

Τον έψαχναν όλο το απόγευμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον οδηγό ταξί από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Μάλιστα, στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις.

http://oladeka.com


Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Δ.Τ – ΓIA TH XΘEΣINH ΔOΛOΦONIA TOY 52XPONOY HMEΔAΠOY ΣTH ΛEYKH KAΣTOPIAΣ ΣYNEΛHΦΘH 30XPONOΣ EIΔIKOΣ ΦPOYPOΣ, O OΠOIOΣ YΠHPETEI ΣE YΠHPEΣIA THΣ ΔIEYΘYNΣHΣ AΣTYNOMIAΣ KAΣTOPIAΣ. ΠPOANAKPIΣH ΣYNEXIZETAI, ΔIEPEYNΩNTAI TA AITIA.