Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον θάνατο του Χρήστου Μπλέτσου και στη δημοσιογραφική οικογένεια που την εμπλούτιζε με το φωτορεπορτάζ των δρώμενων που είχαν κοινωνική και ιστορική αξία. ένας καλοσυνάτος άνθρωπος πρόθυμος να φωτογραφίζει κάθε σπουδαίο γεγονός που αφορούσε και την πόλη και την περιοχή. Ένας φωτορεπόρτερ που ακολουθούσε κάθε εκδήλωση που έφθασε μέχρι τον Καναδά και την Αμερική το 1994, να συμμετέχει στην αποστολή και να δουλεύει το φωτογραφικό φακό ακατάπαυστα, το διαπίστωσα καθώς συμμετείχα κι εγώ στην αποστολή. Τον παρομοιάζω με τον ακούραστο Γιάννη Κυριακίδη το «Θρύλο» της Θεσσαλονίκης που άφησε εποχή με τη σκάλα του και τη φωτογραφική μηχανή στα γενόμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ένας πολιτισμένος άνθρωπος με ευγένεια και απλότητα, χαμογελαστός, με χιούμορ και με την αρχοντιά των Βοϊωτών. Είχα μαζί του πολύ καλή σχέση και χωρίς να του πω με τραβούσε φωτογραφίες σε επίκαιρες θέσεις.

Ένας φωτορεπόρτερ που παρουσίαζε τα τεκταινόμενα της Κοζάνης και της περιοχής ώστε οι φωτογραφίες του να γράφουν ιστορία.

Η Μνήμη του Αιώνια. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε κρεμασμένη τη μηχανή στο στήθος έτοιμος να τη χρησιμοποιήσε.

Γιάννης Κορκάς