500 ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΟ Δ.Σ.

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης πραγματοποίησε την Πέμπτη, από τις 9 το  πρωί εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Οι εκλογές ξεκίνησαν από τις 9 το πρωί και διήρκεσαν μέχρι και τις 17:00, στον ημιώροφο της Βιβλιοθήκης (Τεχνική Υπηρεσία) με την Αστυνομική Ταυτότητα.
Να σημειωθεί πως ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης είναι από τους πιο μεγάλους σε αριθμό στην περιοχή και αριθμεί σχεδόν 500 μέλη, ενώ η προσέλευση χαρακτηρίστηκε ως ικανοποιητική.

Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι τριετής και όπως τόνισε μιλώντας στον Π.Λ. ο νυν πρόεδρος Γιώργος Χριστοφορίδης, οι παρατάξεις που είναι υποψήφιες είναι τρεις: Η παράταξη του κ. Χριστοφορίδη, η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ και η ανεξάρτητοι. Στόχος ήταν αρχικά να κατέβει ένα ψηφοδέλτιο, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι κατεβαίνουν στις εκλογές με τα καθημερινά προβλήματα καθημερινότητας να αποτελούν το μεγαλύτερο αγκάθι της εργασίας τους, ενώ τους απασχολούν επίσης εργασιακά, ασφαλιστικά, ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας κ.α.

Β.Σ.