Σε αποθήκη διανομής τροφίμων της περιοχής μας βρέθηκαν οι δύο τόνοι νωπού κρέατος και συγκεκριμένα τα κοτόπουλα που έκαναν φτερά από την αποθήκη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης. Τα προϊόντα αυτά προορίζονταν για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ , αλλά δεν έφτασαν ποτέ και η έρευνα στρέφεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία διαχειρίζονταν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» υπάρχει ημερομηνία λήξης του κρέατος στις 30 Ιουλίου χωρίς τη δυνατότητα διάθεσής του μετά τον έλεγχο φυσικά που ξεκίνησε η Διαχειριστική Αρχή του ΤΕΒΑ.

Παράλληλα πληροφορίες μας θέλουν πολλούς δικαιούχους του ΤΕΒΑ να μην έχουν πάρει τρόφιμα όταν η εικόνα που παρουσίασε η Κοινωφελής του δήμου είναι εντελώς διαφορετική με το 100% των δικαιούχων να έχουν ωφεληθεί. Φυσικά η έρευνα μπορεί να σταματήσει, το πόρισμα να μην βγει ποτέ, κι ένα τόσο μεγάλο θέμα με πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο διάθεσης των προϊόντων του Ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας από το δήμο να κουκουλωθεί.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

«Τρύπα» στην αποθήκη της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης  -Η διαχειριστική αρχή του Τ.Ε.Β.Α. ελέγχει όλες τις κατανομές τροφίμων -Λευτέρης Ιωαννίδης: « Την ευθύνη την έχουν τα στελέχη της κοινωφελούς και η περιφέρεια σε κάποιο βαθμό»

Τα προϊόντα των απόρων του δήμου Κοζάνης (ΤΕΒΑ) βρέθηκαν σε ράφια καταστημάτων – Εισαγγελική έρευνα για τον τρόπο διανομής τους

Δύο τόνοι κρέας έκαναν φτερά από την αποθήκη της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κοζάνης – Και τι έγινε;