«Δεν μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις»

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκης Δραγατσίκας μιλώντας στο TOP Channel ανέφερε ότι δεν έπεσε στην αντίληψή του να λειτουργούν καταστήματα παράνομα , αλλά και αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να γίνεται η συναλλαγή εκτός καταστήματος , το κάνουν οι καταστηματάρχες για να ζήσουν τις οικογένειες τους . «Ο κ. Καρακασίδης είπε τα εξής παράλογα. Ήρθε δυο φορές στην Κοζάνη και είδε τους ανθρώπους να μην φορούν μάσκα και τα καταστήματα ανοιχτά. Γελά και ο κάθε πικραμένος .Ήρθε δυο φορές και έβγαλε ένα γενικό συμπέρασμα. Θίγονται όλοι δεν θίγεται μόνο ο εμπορικός κόσμος. Δεν είναι παράνομο να είναι ο καταστηματάρχης στο κατάστημά του». Πολλοί έχουν e -shops, άλλοι βγάζουν φωτογραφίες και τις στέλνουν στους πελάτες.

«Κρίμα για το κόμμα που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο σε μια τέτοια θέση .Και το κόμμα πρέπει να πάρει θέση και να ανακαλέσει ο κ. Καρακασίδης γιατί αυτά που λέει είναι ανυπόστατα. . Εμείς κάναμε διαμαρτυρία 800 αυτοκινήτων, πάνω από 1500 άτομα, είμαστε σε επικοινωνία τόσους μήνες με την περιφέρεια, τους βουλευτές, τους δημάρχου. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις. Πρέπει να εστιάσουμε στα προβλήματά μας και κάπου θ α βγούμε κερδισμένοι» συνέχισε.

«Δεν αξίζει το θέμα τέτοια έκταση. Είναι άδικο να θιγόμαστε από έναν άνθρωπο για τρία μαγαζιά που παρήγγειλαν δυο πράγματα απέξω και καλά έκαναν γιατί έπρεπε να πάνε ένα μεροκάματο στο σπίτι. .Εμείς πάμε και βγάζουμε το ψωμί μας. Ο κ. Καρακασίδης δεν είπε ούτε για τις τράπεζες ούτε για τις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ούτε για τα σούπερ μάρκετ .Το λιανεμπόριο τον πείραξε;» διερωτήθηκε.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Παντελής Καρακασίδης : «Εγώ είπα αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος, έμαθα να λέω την αλήθεια» -«Πρώτα να αναιρέσει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου»

Παντελής Καρακασίδης: Δεν βλέπω lockdown – Τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύανε κανονικά από έξω και από μέσα στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα