Η ΑΝΚΟ, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, προσκαλεί ενδιαφερόμενους, που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία της μόδας, να δηλώσουν συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων TORINO FASHIONMATCH 2021 – Digital Event, που θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, από τις 15 έως 18 Νοεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στις κατηγορίες:

-Σχεδιαστές μόδας, ανερχόμενα “fashion labels” and brands (garments/fashion accessories)
-Εταιρίες που παράγουν υφάσματα και αξεσουάρ
-Διανομείς προϊόντων μόδας και αλυσίδες καταστημάτων
-Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
-Ακαδημαικά ιδρύματα

Η εκδήλωση δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες και προσφέρει τη δυνατότητα συναντήσεων διαδικτυακά με άλλες επιχειρήσεις του χώρου έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών και την ανταλλαγή ιδεών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Unioncamere Piemonte, μέλος του Enterprise Europe Network (EEN) και η ΑΝΚΟ είναι μεταξύ των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης.

Πως να συμμετέχετε στο Torino Fashionmatch 2021:

Η εγγραφή σας είναι δυνατή στον ιστότοπο https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας/Enterprise Europe Network για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη (Σπύρος Κελλίδης, [email protected], Λιάνα Παπατέρπου, [email protected]) Τηλ.2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)

Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr